Psychowalkman

Psychowalkman

May 16, 2023Mykyta Dashkov

Nabízíme vám dva způsoby jak vyzkoušet metodu frekvenčního ladění mozkové činnosti: online Psychowalkman v aplikaci Balance a offline v naší aplikaci pojmenované jednoduše „Psychowalkman“.

Obě verze nabízí tři základní programy, „Zlepšení učení“, „Kvalitní spánek“ a „Hluboká meditace“.

Narozdíl od tradičních psychowalkmanů, Balance Psychowalkman pracuje pouze se zvukem, nikoliv se světlem. Je to dáno instalací ve Vašem mobilním telefonu. Podle vědeckých výzkumů, zvuk ovlivňuje fungování našeho mozku velmi silně a tudíž efekt vlivu na obě hemisféry Vašeho mozku bude znatelný i bez vizuálních stimulů. Jen bude jemnější než u audio-vizuálních zařízení. Vyzkoušejte náš audio psychowalkman a když Vám bude pomáhat a budete se zároveň cítit na silnější efekt, zkuste AVS zařízení (audio a video).

Doporučujeme začít naším nejméně náročným programem, “Zlepšení učení”, které také působí jako stimulační soubor frekvencí a můžete ho bez obav používat kdekoliv. Délka tohoto programu je 15 minut, je nejkratší ze všech a odehrává se na pomezí hladin Théta a Alfa, tedy cílovou frekvencí 9-10 Hz. Zaposlouchejte se do tzv. isochronních tónů. Po chvíli byste měli zvuk přestat vnímat a Váš mozek se začne postupně “přeprogramovávat”.

V čem tkví rozdíl mezi verzí v aplikaci Balance a samostatným Psychowalkmanem? Ten podstatný je ten, že aplikace Psychowalkman je offline, neboli celý program můžete používat v telefonu nebo tabletu, který není připojen k internetu. V letadle, když chcete usínat s telefonem, který je odpojený od signálu aby vás nerušil při spánku, v pražském metru nebo třeba v lese, daleko od civilizace.



Podobné články

První pomoc
May 16, 2023